01. Prill 2015.
Dita e Komunës së Ulqinit

Dita e Komunës së Ulqinit, kremtohet të shtunën e parë të muajit prill.

Kjo datë  ngërthen në vehte disa simbolika.

Këtë vit kremtimet do të fillojnë më datën 3 dhe do të përfundojnë më datën 5 prill.

Seanca solemne e Kuvendit do të  mbahet më datën 4.04.2015 në orën 11:00.

Aty janë ftuar të marrin pjesë personalitetet më të larta shtetërore të Malit të Zi, përfaqësuesit e korit diplomatik të akredituar në Podgoricë dhe personalitete të tjerë.

Janë ftuar dhe kanë konfirmuar pjesëmarrje Kryeministri i Shqipërisë z. Edi Rama dhe  Zëvëndëskryeministri dhe Ministri i jashtëm i Kosovës  z. Hashim Thaçi të cilët do të  shpallen

‘’Qytetar nderi i Komunës së Ulqinit''