11. Korrik 2017.

Filluan punimet në ndriçim publik në rrugën e Kripores. Ndriçohet rruga e Kripores në gjatësi prej 1.8 km. Vlera e investimit është 4700 euro dhe financohet nga buxheti i Komunës së Ulqinit.