12. Nëntor 2018.
Mbledhje komemorative për kapedan Myzavid Bilalin

Me rastin e vdekjes së kapedan Myzavid Bilalit, të martën më 13.11.2018 në ora 11 në sallën e madhe, Kuvendi i Ulqinit organizon mbledhje komemorative në të cilën do të marrin pjesë familja e të ndjerit, miqtë e tij, detarët e Ulqinit dhe Tivarit, qytetarët dhe paria e Ulqinit. 

Kuvendi i Komunës së Ulqinit