08. Mars 2019.
Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit Ilir Çapuni uron 8 Marsin

Në Urim thuhet: 
Sot, dërgojmë shprehjet e respektit dhe mirënjohjes gjysheve, nënave, motrave, grave, shoqeve dhe kolegeve tona! Atyre, Kuvendi i Komunës së Ulqinit uron Gëzuar 8 Marsin me dëshirën e sinqertë që gëzimi dhe kujdesi ndaj jush të mbizotërojë cdo ditë të vitit!