08. Prill 2019.
Kryetari I Ulqinit takohet me Ambasadorin e Polonisë

Kryetari I Ulqinit Loro Nrekiq me bashkëpunëtorë u takua me Ambasadorin e  Polonisë Z. Artur Dmohovskog

Në takim u vlerësua bashkëpunimi ndërmjet dy vendeve dhe vullneti i përbashkët për avancimin e marrëdhënieve, si dhe mundësitë e bashkëpunimit ndërmjet qyteteve të  dy vendet   në fushën e turizmit ,kulturës  arsimit,sportit etj. 

Kryetari Nrekiq u shpreh se nxitja e bashkëpunimit ka një rëndësi domethënëse dhe se Ulqini si vend multinacional dhe multikonfesional kësaj I kushton rëndësi të veçantë.Në takim u fol dhe për projektet  investuese dhe interesimin e investitorëve të huaj për  investime në Ulqin.