07. Oktobar 2017.
Opstina Ulcinj dočekala je predstavnike kompanije Karisma

Danas je u kabinetu predsjednika Optine Ulcinj održan sastanak između predstavnika opštine Ulcinj i predstavnika Karizma grupacije koji nedavno uzeli pod zakup dio Ulcinjske Rivijere.

Karisma je kompanija koja već duži period ima interes za Ulcinjsku veliku plažu radi turističke valorizacije u saradnji sa poznatim turoperatorom TUI. U proteklom periodu nakon svih pravno administrativnih obaveza može se reći da su se stvorili svi uslovi za početak radova i pripreme za narednu turističku sezonu.

Na sastanku je bilo riječi o partnerskom odnosu opštine Ulcinj i Karsima grupe i otvorenošću koju Opština Ulcinj ima prema investitorima koji ulažu u njenoj teritoriji. Osim navedenog na sastanku je bilo riječi o infrastrukturi i o drugim zajedničkim izazovima koji će se riješiti u narednom periodu.

Poseban značaj je dat zaposlenima u Ulcinjskoj rivijeri za koje je tražen je njihov poseban tratman od strane predstavnika Opštine Ulcinj. U razgovoru strane su se usaglasile da će se maksimalno uložiti u obrazovanje i osposobljavanje postojećih kadrova koji su zaposleni međutim postavljen je i cilj da se zajedničkim naporima animiraju svi zainteresovani da se po obavljaju poziva prijave na kurseve i škole koje organizuje kompanija u cilju osposobljavanja kadrova za rad po najvećim svjetskim standardima. 

Između ostalog, Karisma grupa je proglašena za „a freat place to work“ kompaniju kojom su zaposleni posebno zadovoljni.

Na prezentaciji kompanije, koja je održana u velikoj Sali opštine Ulcinj na kojem su prisustvovali predstavnici biznisa je poseban značaj postavljen na bitnost grupe TUI koja je u ovog projektu strateški partner kompanije Karizma.

Iz kompanije Karizma su naglasili da će se maksimalno angažovati kako bi na vrijeme stigli da počnu i završe radove neophodne za pripremu objekata za narednu turističku sezonu.