Loro Nrekiq

Loro Nrekiq

Kryetari:  Loro Nrekiq
Adresa:   Blv. Gjerg Kastrioti Skenderbeu pn
Tel/Fax:  +382 30 412 050
 

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq

Loro Nrekiqi  ka  lindur më 30.01.1954 në Kllezën,Komuna e Ulqinit,shkollën fillore e kreu në Katërkollë,të mesmen në Ulqin ,kurse fakultetin Elekrtotehnik e kreu në Prishtinë.Prej vitit  1980 deri 1985 punoi në Qendrën shkollore-gjimnaz si profesor i lëndëve të Bazave tehnik dhe Fizikë.Në Kriporen „Bajo Sekuliq „punoi prej vitit 1986 deri 1987.Në Elektroekonominë  e  Malit të Zi,punoi   nga  viti 1990 ndërsa,   nga  1.06.1999 deri 1.06.2015 punoi si drejtor i Elektrodistribucionit në Ulqin.Momentalisht punon si specialist i punëve teknike në regjionin 4 për Ulqin,Tivar dhe Budva.

  Ai është Këshilltarë nga  rradhët  e  PDS-ës në disa mandate , Kryetar  i KK  të PDS(në dy mandate) si dhe anëtarë  i Këshillit Qëndrorë të PDS.

Kombësi  shqiptare, I martur baba   i  tre   fëmijëve .