Aktualitete

Vizita e Kryeministrit Markoviq Komunës së Ulqinit
09. Tetor 2017.

Vizita e Kryeministrit Markoviq Komunës së Ulqinit

Kryetari i Komunës së Ulqinit z. Nazif Cungu me bashkpuntorët e tij, priti sot në vizitë pune Kryeministrin e Malit të Zi z Dushko Markoviq. Në takim u prezantuan të arriturat e pushtetit lokal në të kaluarën dhe planet për periudhën e ardhshme. Të pranishmit shprehën kënaqësi për rezultatet e arritura deri tani, posaçarisht për konsolidimin e situatës financiare në Komunë të Ulqinit, fillimin e punimeve të rrugës Ulqin-Krythë, marrjen me qira të ...

07. Tetor 2017.
Perfaqesimi i Ulqinit ne Panairin Expo Real (4-6 Tetor 2017)

Perfaqesimi i Ulqinit ne Panairin Expo Real (4-6 Tetor 2017)

Komuna e Ulqinit kete vit morri pjese perseri ne panairin e patundshmerise dhe investimeve Expo Real. Ulqini se bashku me ekspozues tjere nga Evropa Qendrore ne shtandin Europe’s Heart / ...

06. Tetor 2017.
Fillon rethrrotullimi perballë Komunës së Ulqinit – faza e parë

Fillon rethrrotullimi perballë Komunës së Ulqinit – faza e parë

Komuna e Ulqinit gjegjësisht Sekretariati për veprimtari komunale dhe mbrojtjen e mjedisit ka nisur investimin më të madh për vitin 2017 sa i përket investimeve ...

22. Shtator 2017.
Kryetari Cungu priti kampionin tonë Haris Karamanagën

Kryetari Cungu priti kampionin tonë Haris Karamanagën

Kryetari I Komunës së Ulqinit priti sot talentin e mirënjohur të basketbollit nga qyteti yne Haris Karamanagën. Harisi është pjesë e përfaqësueses ...

05. Shtator 2017.
Kryetari I Ulqinit Nazif Cungu priti ne nje takim  bashkevendasin tone qe jeton dhe vepron ne Australi  Dr. Hodo Haxhimolla

Kryetari I Ulqinit Nazif Cungu priti ne nje takim bashkevendasin tone qe jeton dhe vepron ne Australi Dr. Hodo Haxhimolla

Kryetari I Ulqinit Nazif Cungu priti ne nje takim  bashkevendasin tone qe jeton dhe vepron ne Australi  Dr. Hodo Haxhimolla.Ai eshte nje  personalitet te cilit  i atribuohen ...

04. Shtator 2017.
Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu, uron nxënësit dhe mësimdhënësit për Vitin e Ri shkollor

Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu, uron nxënësit dhe mësimdhënësit për Vitin e Ri shkollor

Sot, në të gjitha shkollat fillore dhe ata të mesme filloi procesi mësimor.Të gjithë nxënësve, mësimdhënësve dhe prindërve, ...

25. Gusht 2017.
Nënshkruhet Protokolli për ndërtimin e një linje moderne për prodhimin e vajit të ullirit me vlerë 250.000 euro, mjete këto siguruar nga TIKA

Nënshkruhet Protokolli për ndërtimin e një linje moderne për prodhimin e vajit të ullirit me vlerë 250.000 euro, mjete këto siguruar nga TIKA

Sot kryetari i Ulqinit Nazif Cungu, Ambasadori i Turqisë  në Podgoricë  Serhat Galip, Shefi i Agjencisë Turke Për Bashkëpunim dhe Koordinim Ahmet Alltun dhe ...

09. Gusht 2017.

Çdo gjë gati për fillimin e ndërtimit të rrugës Ulqin-Krythë

Ministria e Komunikacionit dhe Detarisë ka njoftuar sot zyrtarisht se ka nënshkruar kontratën me SH.P.K “Metal Alu&Plast” nga Danillovgradi e cila ...

11. Gusht 2017.
Hapet Panairi i 17-të i librit  në Ulqin

Hapet Panairi i 17-të i librit në Ulqin

Mbrëmë në Ranë u hap edicioni i 17-të i Panairit  të librit Ulqini 2017. Rreth 30 botues  nga vende të ndryshëm prezantojnë  botimet e ...

11. Gusht 2017.
Shënohet  Dita Ndërkombëtare e Rinisë

Shënohet Dita Ndërkombëtare e Rinisë

Në organizim  të OJQ,,Horizonti i Ri,,në bibliotekën e qytetit  u shënua Dita ndërkombëtare e Rinisë.Aktiviteti u realizua  në kuadër ...