Aktualitete

11. Dhjetor 2018.

Thirje OJQ lokale për dërgimin e propozimeve për sjelljen e Programit të punës së Kuvendit për vitin 2019.

   Lënda: Kërkesë për dorëzimin e propozimeve tuaja me qëllim të hartimit të Draft Programit të punës së Kuvendit për vitin 2019. Në bazë të nenit 159 të Rregullores së Kuvendit të Komunës, Kuvendi e ka detyrim që të nxjerrë Programin e punës për vitin 2019  dhe atë ta botojë në “Fletoren zyrtare të Malit të Zi - dispozitat e komunës”.     Në lidhje me këtë, Ju lutemi që në ...

29. Nëntor 2017.
Komuna e gatshme të ndihmojë afaristët në tërheqjen e fondeve

Komuna e gatshme të ndihmojë afaristët në tërheqjen e fondeve

Kryetari i Ulqinit Nazif Cungu dhe bashkëpunëtorët e tij zhvilluan takim me hotelierë dhe afaristë të qytetit tonë. Takimi kishte për synim ...

09. Nëntor 2017.
Kryetari Cungu takoi sot drejtorin e kompanisë Pizzarotti Montenegro, Antonio Facchinetti

Kryetari Cungu takoi sot drejtorin e kompanisë Pizzarotti Montenegro, Antonio Facchinetti

Kompania është themeluar në vitin 1910 nga familja italiane Pizzarotti. Ajo operon në më shumë se 20 shtete të botës. Në Mal të Zi është e ...

02. Nëntor 2017.
Kryetari Cungu priti kryetarët e bashkive të qarkut të Kukësit dhe Dibrës

Kryetari Cungu priti kryetarët e bashkive të qarkut të Kukësit dhe Dibrës

Në kuadër të projektit „ Asistencë Teknike për Sistemin e Integruar të Menaxhimit të Mbetjeve të Ngurta” ...

09. Tetor 2017.
Vizita e Kryeministrit Markoviq Komunës së Ulqinit

Vizita e Kryeministrit Markoviq Komunës së Ulqinit

Kryetari i Komunës së Ulqinit z. Nazif Cungu me bashkpuntorët e tij, priti sot në vizitë pune Kryeministrin e Malit të Zi z Dushko Markoviq. Në takim u prezantuan ...

07. Tetor 2017.
Perfaqesimi i Ulqinit ne Panairin Expo Real (4-6 Tetor 2017)

Perfaqesimi i Ulqinit ne Panairin Expo Real (4-6 Tetor 2017)

Komuna e Ulqinit kete vit morri pjese perseri ne panairin e patundshmerise dhe investimeve Expo Real. Ulqini se bashku me ekspozues tjere nga Evropa Qendrore ne shtandin Europe’s Heart / ...

06. Tetor 2017.
Fillon rethrrotullimi perballë Komunës së Ulqinit – faza e parë

Fillon rethrrotullimi perballë Komunës së Ulqinit – faza e parë

Komuna e Ulqinit gjegjësisht Sekretariati për veprimtari komunale dhe mbrojtjen e mjedisit ka nisur investimin më të madh për vitin 2017 sa i përket investimeve ...

22. Shtator 2017.
Kryetari Cungu priti kampionin tonë Haris Karamanagën

Kryetari Cungu priti kampionin tonë Haris Karamanagën

Kryetari I Komunës së Ulqinit priti sot talentin e mirënjohur të basketbollit nga qyteti yne Haris Karamanagën. Harisi është pjesë e përfaqësueses ...

05. Shtator 2017.
Kryetari I Ulqinit Nazif Cungu priti ne nje takim  bashkevendasin tone qe jeton dhe vepron ne Australi  Dr. Hodo Haxhimolla

Kryetari I Ulqinit Nazif Cungu priti ne nje takim bashkevendasin tone qe jeton dhe vepron ne Australi Dr. Hodo Haxhimolla

Kryetari I Ulqinit Nazif Cungu priti ne nje takim  bashkevendasin tone qe jeton dhe vepron ne Australi  Dr. Hodo Haxhimolla.Ai eshte nje  personalitet te cilit  i atribuohen ...

04. Shtator 2017.
Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu, uron nxënësit dhe mësimdhënësit për Vitin e Ri shkollor

Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu, uron nxënësit dhe mësimdhënësit për Vitin e Ri shkollor

Sot, në të gjitha shkollat fillore dhe ata të mesme filloi procesi mësimor.Të gjithë nxënësve, mësimdhënësve dhe prindërve, ...