Aktualitete

Vizitë  e Ministrit  të Punës dhe Mirëqenies  Sociale
18. Shkurt 2019.

Vizitë e Ministrit të Punës dhe Mirëqenies Sociale

Në Ulqin qëndroi  për vizitë pune Ministri i Punës dhe  Mirëqenies sociale  Kemal Purishiq . Në takimin me kryetarin e komunës Loro Nrekiqi dhe bashkëpunëtorët e tij  u bë fjalë për  problemet sociale , mundësinë  e  bashkëpunimit intensiv  ndërmjet  administratës lokale  dhe  Ministrisë  në fjalë me qëllim  të arritjes së  rezultateve sa më të mira  ...

09. Nëntor 2017.
Kryetari Cungu takoi sot drejtorin e kompanisë Pizzarotti Montenegro, Antonio Facchinetti

Kryetari Cungu takoi sot drejtorin e kompanisë Pizzarotti Montenegro, Antonio Facchinetti

Kompania është themeluar në vitin 1910 nga familja italiane Pizzarotti. Ajo operon në më shumë se 20 shtete të botës. Në Mal të Zi është e ...

02. Nëntor 2017.
Kryetari Cungu priti kryetarët e bashkive të qarkut të Kukësit dhe Dibrës

Kryetari Cungu priti kryetarët e bashkive të qarkut të Kukësit dhe Dibrës

Në kuadër të projektit „ Asistencë Teknike për Sistemin e Integruar të Menaxhimit të Mbetjeve të Ngurta” ...

09. Tetor 2017.
Vizita e Kryeministrit Markoviq Komunës së Ulqinit

Vizita e Kryeministrit Markoviq Komunës së Ulqinit

Kryetari i Komunës së Ulqinit z. Nazif Cungu me bashkpuntorët e tij, priti sot në vizitë pune Kryeministrin e Malit të Zi z Dushko Markoviq. Në takim u prezantuan ...

07. Tetor 2017.
Perfaqesimi i Ulqinit ne Panairin Expo Real (4-6 Tetor 2017)

Perfaqesimi i Ulqinit ne Panairin Expo Real (4-6 Tetor 2017)

Komuna e Ulqinit kete vit morri pjese perseri ne panairin e patundshmerise dhe investimeve Expo Real. Ulqini se bashku me ekspozues tjere nga Evropa Qendrore ne shtandin Europe’s Heart / ...

06. Tetor 2017.
Fillon rethrrotullimi perballë Komunës së Ulqinit – faza e parë

Fillon rethrrotullimi perballë Komunës së Ulqinit – faza e parë

Komuna e Ulqinit gjegjësisht Sekretariati për veprimtari komunale dhe mbrojtjen e mjedisit ka nisur investimin më të madh për vitin 2017 sa i përket investimeve ...

22. Shtator 2017.
Kryetari Cungu priti kampionin tonë Haris Karamanagën

Kryetari Cungu priti kampionin tonë Haris Karamanagën

Kryetari I Komunës së Ulqinit priti sot talentin e mirënjohur të basketbollit nga qyteti yne Haris Karamanagën. Harisi është pjesë e përfaqësueses ...

05. Shtator 2017.
Kryetari I Ulqinit Nazif Cungu priti ne nje takim  bashkevendasin tone qe jeton dhe vepron ne Australi  Dr. Hodo Haxhimolla

Kryetari I Ulqinit Nazif Cungu priti ne nje takim bashkevendasin tone qe jeton dhe vepron ne Australi Dr. Hodo Haxhimolla

Kryetari I Ulqinit Nazif Cungu priti ne nje takim  bashkevendasin tone qe jeton dhe vepron ne Australi  Dr. Hodo Haxhimolla.Ai eshte nje  personalitet te cilit  i atribuohen ...

04. Shtator 2017.
Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu, uron nxënësit dhe mësimdhënësit për Vitin e Ri shkollor

Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu, uron nxënësit dhe mësimdhënësit për Vitin e Ri shkollor

Sot, në të gjitha shkollat fillore dhe ata të mesme filloi procesi mësimor.Të gjithë nxënësve, mësimdhënësve dhe prindërve, ...

25. Gusht 2017.
Nënshkruhet Protokolli për ndërtimin e një linje moderne për prodhimin e vajit të ullirit me vlerë 250.000 euro, mjete këto siguruar nga TIKA

Nënshkruhet Protokolli për ndërtimin e një linje moderne për prodhimin e vajit të ullirit me vlerë 250.000 euro, mjete këto siguruar nga TIKA

Sot kryetari i Ulqinit Nazif Cungu, Ambasadori i Turqisë  në Podgoricë  Serhat Galip, Shefi i Agjencisë Turke Për Bashkëpunim dhe Koordinim Ahmet Alltun dhe ...