Aktualitete

Kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq uron pashkët
21. Prill 2019.

Kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq uron pashkët

Kryetari I Ulqinit Loro Nrekiq ka uruar besimtarët katolik me rastin e festës së Pashkëve.“Nga zemra i uroj të gjithë besimtarët katolikë, Gëzuar e për shumë vjet Pashkët!” Le të na shërbejë kremtimi i kësaj dite, si një moment për të ringjallur shpresën e besimit ,të ruajmë e forcojmë më shumë vlerat dhe virtytet tona dhe dashurinë më e madhe për njëri tjetrin.Kryetari i Ulqinit ka uruar dhe Arqipeshkvin e ...

03. Prill 2019.
Juria e edicionit të shtatë të Albanian ICT Awards zgjodhi Kryetarin e Kuvendit të Komunës së Ulqinit Dr. Ilir Capunin si kryetar jurie

Juria e edicionit të shtatë të Albanian ICT Awards zgjodhi Kryetarin e Kuvendit të Komunës së Ulqinit Dr. Ilir Capunin si kryetar jurie

Kjo ngjarje synon që të vlerësojë arritjet më të mëdha shqiptare në fushën e teknologjiksë informatike dhe mundëson që të ...

27. Mars 2019.
U mblodh Këshilli koordinues për përgatitjen e sezonit turistik

U mblodh Këshilli koordinues për përgatitjen e sezonit turistik

Nën udhëheqjen e kryetarit të Ulqinit Loro Nrekiq  u mbajt  takimi i parë punues i Trupit koordinues për rrjedhën dhe përcjelljen e sezonit ...

27. Mars 2019.
Me datë 30 Mars 2019, e shtunë, me fillim në orën 20:30 organizohet aksioni i fikjes së dritave

Me datë 30 Mars 2019, e shtunë, me fillim në orën 20:30 organizohet aksioni i fikjes së dritave

KOMUNA E ULQINIT Sekretariati për veprimtari komunale dhe mbrojtjen e ambientit L A J M Ë R O N qytetarët, institucionet dhe ndërmarrjet Se me datë 30 Mars 2019, e ...

25. Mars 2019.
Kryetari i Ulqinit, uron udhëheqësit  e Komunës së Tuzit

Kryetari i Ulqinit, uron udhëheqësit e Komunës së Tuzit

Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiqi i ka dërguar telegram urimi kryetarit të porsazgjedhur të Komunës së Tuzit Z.Nik Gjeloshaj dhe kryetarit të Kuvendit Z. Fadil Kajoshaj. ...

11. Mars 2019.
 Kompani  nga Emiratet  e Bashkuara të interesuara për të investuar në Ulqin

Kompani nga Emiratet e Bashkuara të interesuara për të investuar në Ulqin

Kryetari I Komunes Loro Nrekiqi  zhvilloi  një takim me Z. Ahmed Hassib njeri nga  përfaqësuesit e  konsorciumit ,,NIRVANA,, nga Emiratet e Bashkuara Arabe. Fjala ...

08. Mars 2019.
Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit Ilir Çapuni uron 8 Marsin

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit Ilir Çapuni uron 8 Marsin

Në Urim thuhet:  Sot, dërgojmë shprehjet e respektit dhe mirënjohjes gjysheve, nënave, motrave, grave, shoqeve dhe kolegeve tona! Atyre, Kuvendi i Komunës së ...

08. Mars 2019.
Kryetari i Komunës së Ulqinit  Loro Nrekiqi uron 8 Marsin

Kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiqi uron 8 Marsin

Kryetari i Komunës së Ulqinit  Loro Nrekiqi uron të gjitha gratë, nënat, motrat dhe vajzat me rastin e 8 marsit   Festës së  tyre. Në ...