Aktualitete

Kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq uron pashkët
21. Prill 2019.

Kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq uron pashkët

Kryetari I Ulqinit Loro Nrekiq ka uruar besimtarët katolik me rastin e festës së Pashkëve.“Nga zemra i uroj të gjithë besimtarët katolikë, Gëzuar e për shumë vjet Pashkët!” Le të na shërbejë kremtimi i kësaj dite, si një moment për të ringjallur shpresën e besimit ,të ruajmë e forcojmë më shumë vlerat dhe virtytet tona dhe dashurinë më e madhe për njëri tjetrin.Kryetari i Ulqinit ka uruar dhe Arqipeshkvin e ...

26. Shkurt 2019.
Agjencia  turke  TIKA  vazhdon  të mbështesë Komunën e Ulqinit

Agjencia turke TIKA vazhdon të mbështesë Komunën e Ulqinit

Në Ulqin qëndroi për vizitë zyrtare Koordinatori i Agjencisë turke ,,TIKA,, Enver Resulogullari me bashkëpunëtorë. Ata u pritën nga kryetari i ...

18. Shkurt 2019.
Turnir ndërkombëtar në karate

Turnir ndërkombëtar në karate

Për nder të Ditës së Ulqinit Klubi  i karatesë Ulqini do të organizojë turnir ndërkombëtar me pjesëmarrjen e disa ekipeve nga vende të ...

18. Shkurt 2019.
Vizitë  e Ministrit  të Punës dhe Mirëqenies  Sociale

Vizitë e Ministrit të Punës dhe Mirëqenies Sociale

Në Ulqin qëndroi  për vizitë pune Ministri i Punës dhe  Mirëqenies sociale  Kemal Purishiq . Në takimin me kryetarin e ...

15. Shkurt 2019.
Së shpejti fushatë  publike  për paraqitjen e mysafirëve dhe  shlyerjen e obligimeve të qytetarëve

Së shpejti fushatë publike për paraqitjen e mysafirëve dhe shlyerjen e obligimeve të qytetarëve

Në iniciativë të  Drejtorisë së tatimeve, Ministrisë  së zhvillimit të qëndrueshëm  dhe përkrahjes së Qeverisë  ...

05. Shkurt 2019.
Komuna Ulqinit jep përkrahje aksionit humanitar

Komuna Ulqinit jep përkrahje aksionit humanitar

Grupi qytetarëve, të cilët e inicuan dhe filluan akcionin për ndarjen e racioneve të ushqimit falas me 2 janar, u takuan sot me kryetarin e Komunës së Ulqinit ...

30. Janar 2019.

Vazhdimi i Debatit publik për mbrotjen e Kripores

Komuna e Ulqinit fton të gjithë të interesuarit të marrin pjesë në vazhdimin e Debatit publik për draf-propozimin e Studimit për mbrojtjen e Kripores së ...

30. Janar 2019.
Përfaqësuesit e SHUKOS vizituan komunën e Ulqinit

Përfaqësuesit e SHUKOS vizituan komunën e Ulqinit

Kryetari i komunës së Ulqinit z.Loro Nrekiq dhe drejtori i NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi“ z.Fuad Haxhibeti pritën sot në takim pune përfaqësuesit ...

18. Janar 2019.

Lajmërim për gjithë të interesuarit të marrin pjesë në Debatin publik për Draf-propozimin e Studimit për mbrojtjen e Kripores së Ulqinit dhe Propozim-vendimin për shpalljen e Kripores së Ulqinit mjedis i mbrojtur natyrorë

Komuna e Ulqinit fton të gjithë të interesuarit të marrin pjesë në Debatin publik për Draf-propozimin e Studimit për mbrojtjen e Kripores së ...

05. Janar 2019.
Kryetari Loro Nrekiq uron besimtarët ortodoksë për festën e Krishtlindjeve

Kryetari Loro Nrekiq uron besimtarët ortodoksë për festën e Krishtlindjeve

Të gjithë besimtarëve ortodoksë, me rastin e festës së Krishtlindjes, ju dëshiroj mbarësi e lumturi, duke uruar që në familjet Tuaja të ...